ATB trainingen
WERK JE MET KINDEREN OF VOLWASSENEN? OF GEWOON VOOR JEZELF!


Awareness through the Body (ATB) is een uitgebreid pakket van oefeningen en speelse activiteiten dat het vergroten van het bewustzijn beoogt.
Je ontdekt de relatie tussen verstand, emoties en het fysieke lichaam.
Je vindt manieren om deze verschillende delen te integreren tot een harmonieus geheel en een ‘aanwezigheid’ in jezelf te vinden die vrij is van deze mentale, vitale en lichamelijke bewegingen. Het stelt zowel kinderen als volwassenen in staat om zich bewust te worden van hun eigen waarnemingen en mogelijkheden zodat ze zelfbewuste, zelfsturende individuen kunnen worden.

ATB is in Auroville (India) ontwikkeld door Aloka Marti en Joan Sala, als vast lesonderdeel op de scholen in Auroville. Komend voorjaar geven zij in Nederland vervolgmodules ATB (deelname alleen mogelijk nĂ¡ het volgen van de tweedaagse introductie training ATB 1). Deze modules vormen de 'Basic Awareness through the Body'. Hierna volgen opleidingsmodules.
Een informatieavond met PowerPoint presentatie, geeft je een levendig beeld van de manier van werken (Karin / Marcelle van der Plas).
Gegevens over de trainingen:
http://www.awarenessthroughthebody.nl/opleiding-en-training.html