awareness through the body nederland
Awareness through the Body (kortweg ATB) is een uit India afkomstige methode en beoogt gereedschappen aan te reiken om het bewustzijn te vergroten, en bestaat o.a. uit oefeningen voor het verkennen van innerlijke gebieden en bewust zintuiglijke waarneming.

Hierover is deze maand niet alleen een artikel in het toonaangevende tijdschrift ODE verschenen, waarin verdere details van deze unieke methode worden onthuld, maar er is tevens een hele nieuwe website opgezet met nog veel meer bijzondere informatie over dit onderwerp en de methode : http://www.awarenessthroughthebody.nl


Naast de uitleg van wat deze methode nu precies inhoudt, de uitgangspunten, de doelstellingen, enz. is daar ook terug te vinden wat de oorsprong hiervan is.

Binnenkort zullen er ook hier in Nederland Awareness through the Body workshops gaan plaatsvinden, die gegeven zullen worden door de uit India afkomstige trainers Aloka en Joan.

Deze workshops betreffen o.a. een uitgebreid pakket van oefeningen voor kinderen en volwassenen, bedoeld om hen meer bewust te laten worden van hun waarnemingen en mogelijkheden, opdat ze zelfbewuste, zelfsturende individuen mogen worden.

Verdere informatie kunt u vinden op de
bovenstaande website , en als u vragen heeft kunt u deze via email sturen naar :
awarenessinfo@gmail.com